Pluimveebedrijf de Jong

Wat we hebben gedaan

Bij Pluimveebedrijf De Jong in Surhuisterveen hebben wij een compleet beveiligingssysteem geïnstalleerd. Om dit mogelijk te maken, hebben we alle stallen van internet voorzien door middel van point-to-point verbindingen, waardoor er een stabiele en betrouwbare internetverbinding beschikbaar is op elke locatie.

Camera beveiliging met live verbinding

Met de nieuwe internetverbinding konden we vervolgens alle stallen uitrusten met hoogwaardige camerabeveiliging. Dankzij deze installatie kan de klant nu op elk moment live meekijken via een gebruiksvriendelijke app. Dit biedt niet alleen extra veiligheid, maar ook de mogelijkheid om de dieren en de dagelijkse activiteiten nauwlettend in de gaten te houden, waar de klant ook is.

Internet voor alle stallen

Een van de belangrijkste onderdelen van dit project was het zorgen voor een stabiele internetverbinding in alle stallen. Met behulp van point-to-point verbindingen hebben we ervoor gezorgd dat elke stal volledig verbonden is. Dit is essentieel voor het goed functioneren van het camerabeveiligingssysteem en biedt daarnaast mogelijkheden voor verdere digitale toepassingen op het bedrijf.

Dit project was een mooie samenwerking met Procee Projecten, waarbij we gezamenlijk een hoogwaardige en betrouwbare beveiligingsoplossing hebben gerealiseerd voor Pluimveebedrijf De Jong.

Geinspireerd?

Neem contact op voor meer informatie en wat wij kunnen doen voor uw project. Wij helpen u graag voor goede beveiliging om uw woning of pand.

Bekijk andere projecten van Seron Beveiliging

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?